ЗАЕВ МУ СЕ ЗАКАНИ НА ИВАНОВ: Ако има намера после мандатот да живее во земјава и да тера мирна старост, нека не помислува на амнестиоја, тоа ќе значи убиство за правдата во земјата!

Loading...

– Ако мисли Иванов да живее по мандатот во земјава и да тера мирна старост нека не помислува на амнестија. Тоа ќе значи убиство на правдата во земјава, тоа ќе значи онбид за убиство врз нашата земја, не верувам дека Иванов ќе се дрзне на такво нешто!

Премиерот Заев на ТВ 21.

loading...
You might also like