Копанки ни изгоре со прст не мрднавме ќе се вклучуваме во изградбата на Нотр Дам

Loading...

Омајгад. И ние како земја ќе се вклучуваме во обновувањето на Нотр Дам. О Исусе Христе, златен Копанки ни изгоре, со прст никој не мрдна, Еспирито Санто, Џизс, офицерски пред очи ни се распаѓа, тие во Нотр Дам ќе помагале. Боже драги, не можам да дремнам раат, пола саат замижав, одма глупости напрајвте!

loading...
You might also like