Лупевска до Пендаровски: Изгледате многу нервозно

Loading...

– Ми изгледате многу нервозно пред камера?

– Па сите политичари имаат трема пред големи митинзи. Тоа ми го кажале и големи поранешни лидери.

– Ама не на митинзи, вака пред камера во емисија сте многу нервозен.

– Хм, чудно, ова никој не ми го рекол досега, тоа е ваш личен впечаток, баш се чувствувам ок пред камера.

Loading...
You might also like