Ранду го праша Пендаровски дали ќе градел цркви и џамии по касарните за да се молеле верниците?

Loading...

Со цел памет, Ранду го праша Пендаровски дали планира да гради цркви и џамии во касарните за војниците да се молеле?!?!

Loading...
You might also like