ФОТО: Ужас на лицата – сите со солзи гледаа како гори Нотр Дам

Loading...

Катедралата Нотр Дам се запали вчера, а случајните минувачи со солзи и ужас на лицето гледаа што се случува без да можат да поверуваат.

Пожарот почна околу 18.50 часот, а луѓето гледаа во солзи.

Причината за пожарот не беше веднаш позната. Тој се прошири од таванот и брзо премина на голем дел од покривот.

Loading...
You might also like