Битолчанка останала трудна од деверот, додека сопругот е во странство

Loading...

Од вчера па и еве денес скоро и да нема портал кој не ја пренесе , вест неможе да се каже туку, објава во некоја битолска група, од затворена група, веројатно некоја членка , или член направил прин скрин па објавил и потоа превзеле и интернет порталите… и двадена сите се шегуваат на сметка на битолчанки. Не девојки можеби е забавно но е и неубаво, затоа што битолчанки важат за едни од најубавите во државата, убаво би било да се обрне внимание што и како се објавува, на фб ништо не останало тајно па и во групите кои се со опцијата тајна.

Битолчанки убави држете се на нивото кое е огледало на градот а оваа хумористична објава ги насмеја сите веројатно тоа и била целта да има многу насмевки и дружење

извор на прин скринот
превземен од https://zase.mk/articles/372004/bitolchanka-ostanala-trudna-od

Loading...
You might also like