БОМБА НА ОРДАНОВСКИ: Со колегите од 1ТВ со недели ја молиме Сиљановска, по сите средства за комунукација, да ни гостува на програмата, речиси по нејзин избор и на време и на домаќин со кого ќе разговара, а таа надмено, не нè удостојува дури ни со одговор на отворената покана

Loading...

Сепак, професорката бега. А потоа озборува.

На пример, со колегите од 1ТВ со недели ја молиме, по сите средства за комунукација, да ни гостува на програмата, речиси по нејзин избор и на време и на домаќин со кого ќе разговара, а таа надмено, не нè удостојува дури ни со одговор на отворената покана.

Сега, еве, разбравме дека не се појавила ни на закажаното и нашироко најавувано интервју на ТВ Телма, иако претходно го потврдила своето учество…

Дали е замор во прашање? Или несигурност? Или е, сепак, проценка на нејзиниот штаб дека професорката потешко ќе се снајде пред камерите доколку ѝ се постават вистинските прашања?

Линк до целата колумна на ЦИВИЛ МЕДИА

loading...
You might also like