Пендаровски: Имам подршка од Бранко

Loading...

– Често се слушам и се гледам со Бранко Црвенковски. Ја имам неговата поддршка, на почетокот на кампањата се чувме и ми посака среќа и победа.

Стево Пендаровски во интервју за Канал 77.

loading...
You might also like