(ВИДЕО) Експлодираат нови бомби денес! Не излагајте на протест пред собрание……

Loading...

Насловени се како „Стојменов и Јово превара” и „Комитети”, а во нив се зборува за Јово Вангеловски и Горан Трајковски, а во второто видео за тоа дека некој од редовите на ВМРО-ДПМНЕ дал насоки да не се излегува на протест пред Собрание. Гласовите кои може да се слушнат на снимките звучат како да се на Мартин Протоѓер и Емил Стојменов.

 

 

Вчера пак беа објавени видеата „Црвенковски ги објаснува ГРЧКИТЕ фирми на Манчевски“.

loading...
You might also like