Нова професорска војна! Најчевска до Силјановска: Дозволи да те подржи партија која крадела, мамела и убивала

Loading...

Како прво, ние сме во Европа, чисто ако не и е познато на Гордана.
Како второ со кого си таков си. Ако си прифатила да те предложи и поддржи партија која крадела и мамела и убивала тогаш и ти си спремна да крадеш и мамиш и убиваш.
Трето, Во ЕУ се влегува ако се прифаќаат одредени вредности а партијата која ја поддржува Гоца наша не ги прифаќа тие вредности.
Четврто, ако не го препознаваш груевизмот како посебен проблем а се расфрлаш со паролите на ВМРО ДПМНЕ тоа значи дека или не заслужуваш да бидеш професор на правниот факултет затоа што не разбираш за што станува збор или пак не заслужуваш да бидеш професор затоа што добро разбираш меѓутоа си го продала г…. за функција.

loading...
You might also like