Од МВР распишаа потерница по братот на Пендаровски?

Loading...

На огласната табла на Министерството за внатрешни работи, од 24 септември 2018, стои дека полицијата го бара лицето Војче Пендаровски, инаку брат на претседателскиот кандидат на СДСМ и ДУИ, Стево Пендаровски, објави порталот Лидер.

Во јавната објава, стои дека оделението за прекршоци Скопје 4, не можело да го пронајде Пендаровски на неговата домашна адреса на ул. Ферид Бајрам бр 26.

Од МВР не откриваат, зошто Војче Пендаровски не е пронајден и зошто се трага по него, особено ако се знае дека се работи за лице вработено во Агенцијата за Разузнавање.

loading...
You might also like