Душко Млекарот откри скандал со купување на гласови: Вработените на РЕК денеска добиле пари за да излезат на гласање

Loading...

Душан Илиевски, најпознат како Душко Млекарот, предупредува за нови матни бизниси на СДСМ во битолскиот регион.

„Купување на гласачи! Претседателот на синдикатот на ЕЛЕМ, Јове Смилевски – Процентот, денес на вработени во РЕК Битола, искуливо жители на општина Новаци, им давал налози со неповратни парични средства за да излезат на гласање“, предупредува Илиевски кој пред неколку изборни процеси беше искористен во кампања на оваа партија.

loading...
You might also like