Експлозија! Протекоа приватни пораки од телефонот на Тоше, умрел од лекарска негрижа! Погледнете

Loading...

За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше со тешка болест и Македонија се сплоти да го излечи.

За жал, неговата битка сите ја загубивме.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ДОКТОРИТЕ И МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ СЕ ГРИЖЕЛ ЗА ТОШЕ:

loading...
You might also like