ВИДЕО: Снимила змија додека излегува од клима уредот, а она што го имала змијата во устата ги згроси сите

Loading...

Жена од Кина била шокирана кога во својот стан видела змија како излегува од климата уредот, но она што ја шокирало уште повеќе е она што змијата го имала во устата.

Змијата види од климата а во устата држи стаорец.

Погледнете како изгледало сето ова, па не би било лошто од време на време и вие да ја проверите и исчистите вашата клима.

 

 

loading...
You might also like