Пејачката се огласи по секс скандалот: „Мојата афера ми го уништи семејството и мајка ми, нив ништо“

Loading...

-Експлицитните приватни фотографии на двајца спортисти не ги објави ниту еден портал, не се појави ниту на една насловна страница. Полицијата ги исклучува лажните налози кои ги шират снимките. Поставувам прашање до целиот Балкан зошто јас пројдов и се уште проаѓам низ повеќе месечен медиумски линч кој не ги попречува ниту 200 тужби ниту пак јасниот закон? Медиумскиот линч без никакви докази кои на мојата мајка и го уништија последниот месец од животот, а на моето семејство му нанесе целосно зло. Зашто?, прашува Карлеуша преку својот Инстаграм профил.

 

loading...
You might also like