Додека македонците тонат во сиромаштија ќе ви се сврти во главата колку пари се потрошени за посетата на папата

Loading...

Од Католичката црква пак велат дека тие биле задолжени за црковните церемении. Ни тие не откриваат колку пари потрошиле. Според нив духовните придобивки не се мерат со ништо материјално.

Папата ручаше во ресторан телешки мускул, пилешко со ориз и трилече.

Засега конкретна бројка има само од ЈСП. Според нив за денот кога граѓаните се возеа бесплатно, претпријатието го чини 120 илјади евра. Не се откриваат бројки ни од властите во Скопје. Тие не откриваат колку пари чинеше средувањето на градот.

loading...
You might also like