Транспаренти УЧК и Карта на „Голема Албанија“ на протестот за „Диво насеље“

Loading...

Протест за поддршка на осудените од случајот Диво Насеље се одржа денеска на скопскиот плоштат „Скендерберг“.

На протестот кој беше во организација на фамилии на затворениците кои добијаа долги казни затвор, а некои и доживотни, за повеќе случаи, не само за „Диво насеље“ се приклучија стотина граѓани кои носеа транспаренти за правда за малиот Алмир, но и транспаренти со УЧК и со картата на „Голема Албанија“.

loading...
You might also like