Еве кој ќе биде министер за здравство откако Филипче ќе биде изметен од метлата поради лошите резултати

Loading...
Mojot predlog za nov minister za zdravstvo Dr. Niko Becarovski!
Можеби ќе те интересира

ДЕЛ ОД ПРАТЕНИЦИТЕ КОИ БЕА ПОД ПАЛКАТА НА МИЈАЛКОВ СЕ…

Loading...
You might also like