И Елвис Бајрам ќе мора да се вакцинира за да оди во школо?

Loading...

“Само вакцинирани деца ќе можат да се запишат на школо”

Да се надеваме Елвис Бајрам е вакциниран, па и матура годинава да му славиме.

loading...
You might also like