Палевски го убедувал Мицко да не прави цензус?

Loading...

Точно пред 30 дена Христијане ти беше се убаво објаснето и беше молен цензус да не правиш. Денес после 30 дена си докажан одработувач на туѓи проекти, денес неможеш да кажеш дека не си знаел, толку бешее од тебе……..
#ТРЕТА

loading...
You might also like