Апасиев го зачека и го здроби Павле: Кога ке си дадеш оставка бе копук?

Loading...
Димитар Апасиев
4 hrs

Шала на страна, патец у средина… Пајо, кога ОСТАВКА бе копук?

#ОдНашиПариШмркате

“БЕЛОТО да го вратите!” 

#Павленце

loading...
You might also like