Предлог до Премиерот: Kо Путин да ги собере тајкуните наши кои за овие 30 години направија по пола милијарда евра во кеш и да им рече. Секој од вас годишно ќе дава по пет милиони за развој на врвниот спорт

Loading...

Вака треба. Премиерот ко Путин да ги собере тајкуните наши кои за овие 30 години направија по пола милијарда евра во кеш и да им рече. Секој од вас годишно ќе дава по пет милиони за развој на врвниот спорт. Кој не даде, нема бизнис водење под заштита на државата и на органите на прогонот. Ќе видиш како ќе дадат. Мислам, на Путин би му дале стопосто.

loading...
You might also like