Еве зошто Меркел не не сака во ЕУ! ВИДЕО: Вработена во Основниот суд Скопје 2 снимена како зема поткуп за укинување на пресуда

Loading...

Според порталот видеото тука не застанува, во него има и дел каде што вработената во судот споменува и имиња на судии кои одлучувале по предметот, но тој дел не е објавен. За нив  странките тврделе дека никогаш не побарале, ниту земале пари, ниту пак имале некаква поврзаност со осомничената. Според извори на порталот таа и друг пат била замешана во слични нелегални активности.

loading...
You might also like