Експлозија!! Ова е причината што Катица не го гиба Зоран Ставрески?

Loading...

Ако се викаш ЗОРАН гајле си немаш, нели КАТО…. Зоки си е Зоки, нема пипање.. Како е возможно да се украдат толку пари,а министерот за финансии што ги плаќал тие пари на нивните фирми, појма нема, го заборавија и едните и другите. Кога потпишувал вирмани, извршувал буџет, МИЖЕЛ, не гледал, појма нема он се вика ЗОКИ….
#ТРЕТА

Image may contain: 1 person, sitting, eyeglasses and closeup
loading...
You might also like