Богоевски не може да се помири дека нема веќе да се дебелее на државна сметка, па удри по Мицковски

Loading...

Изјава на Павле Богоевски: ,,Почитувани, одговорност се превзема лично, храбро и со крената глава пред оние кои што те избрале, а не кукавички во бегство и криејќи се зад диктатори кои делат слични верувања.

Причините за мојата оставка, ги образложив и ги наведов во повеќе наврати, нема да навлегувам сега во нив. Тоа што сакам да го потенцирам е дека и ден денес, Никола Груевски сеуште раководи со ВМРО-ДПМНЕ, а Мицкоски и сегашното раководство се само добри партиски послушници кои верно работат за својот побегнат лидер.

loading...
You might also like