Тасевски му одговори на Заев: Европа е тешка ороспија која сака пари, не шарм

Loading...
  • Европа е тешка спонзоруша. Пари сака, не шарм.

    Старата курва Европа стана секси мома. На толку ботокс и пластика, не ме чуди.

loading...
You might also like