Миленко го откри планот на Заев: Кога ќе има техничка влада тој нема да биде премиер ама ке ги држи финансиите

Loading...

Практично, Заев со ова си обезбеди столче на масата во владата и за време на пржинската влада, и де јуре нема да биде премиер, но де факто тој ќе биде премиер иако ќе има ТЕХНИЧКИ премиер, најверојатно тоа ќе биде секретарот Љупче Николовски, затоа и сега го смени и го извади од владата, го чува за технички премиер како човек од најголема доверба.

ГЕНИЈАЛЕЦ Е МУРТИНЕЦОТ, СЕ ГЛЕДА ДЕКА ПОЛИТИКА И ПОЛИТИЧКИ ФИНТИ И УЈДУРМИ УЧЕЛ ОД БРАНКО НО И ОД ГРУЈО ДОДЕКА ВОДЕШЕ БИТКА СО НЕГО ТОЛКУ ДОЛГО!

Со оваа финта, Заев ќе сака да пази ВМРО ДПМНЕ да не направи некоја будалаштина за време на изборите, далеку е помислата дека Заев ќе сака да краде избори, за тоа ќе добие црвен картон од меѓународната заедница и тоа го знаат и малите деца

loading...
You might also like