(ВИДЕО) Фуркан Салиу на Заев му ги читаше сите вработувања на синови и ќерки на јавни функционери

Loading...

Новинарот Фуркан Салиу постави доста “незгодно” прашање до премиерот Зоран Заев и му ги прочита сите вработувања на првите луѓе во СДСМ и власта.

Furkan Saliu@FurkanSaliu

Синот и братот на Мира С.
Близок роднина на Љупчо Н.
Сестрата на Кирацовски
Мајка му на Коста К.
Ќерката на Талат Џ.
Синот на Димитар Г.
Синот на Горан М.
Ќерката на Емилија А.
Сопругата на Зеќир Р.
Сестрата на Асаф А.
Сестрата на Крешник Б

loading...
You might also like