Иван Исцелител предвидува дека Амди Бајрам ќе биди следниот Претседател на Македонија?

Loading...

Дали ова ќе ја реши трката за претседател на Македонија? Амди Бајрам ја доби поддршката од Иван Исцелител.

51916257_235707077379783_635419361808482304_n

loading...
You might also like