Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал во ЕЛЕМ

Loading...

Пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска чиј син Виктор е вработен во ЕЛЕМ, рече дека не знаела дека тој ќе аплицира.

– ЕЛЕМ имаш оглас, мојот син аплицирал но не ми го соопшти тоа. Немав влијание ЕЛЕМ да го вработи син ми. Работеше во приватна фирма, вели Стојчевска за А1.Он.

Нашите деца секако ќе бидат вработени некаде според образованието и струката, додава таа.

loading...
You might also like