Нова бомба! И братот на пратеничката Мира Стојческа се вработил во РЕК

Loading...

Братот на пратеничката Мира Стојчевска од вчера е вработен во РЕК „Битола“, дознава „Макфакс“. Ова вработување доаѓа истовремено со вработувањето на нејзиниот син Виктор Стојчевски во ЕЛЕМ

„Макфакс“ побара одговор од Стојчевска за вработувањето на брат ѝ, но таа вели дека нема информации за ова вработување и додава: „Тој си е фамилијарен човек, јас стварно не знам. Го барав, не ми се јави“.

loading...
You might also like