СДСМ пресече: Нема да има предвремени парламентарни избори

Loading...

На седницата на Извршниот одбор на СДСМ што започна околу 21:00 часот вечерва, се донесе конечна одлука: нема предвремени парламентарни избори, потврдија избори на ЦИВИЛ МЕДИА од раководството на партијата.

Седницата на ИО на СДСМ започна со повеќе од еден час од закажаниот термин.

Според нашите извори, на седницата преовладувала оцената дека реформите и интеграциите се поважни и дека предвремените парламентарни избори би имале негативни ефекти во динамиката на овие важни процеси за евро-атлантската иднина на нашата земја.

loading...
You might also like