Има ли крај? Сопругата на Локвенец назначена за директорка?

Loading...

ПИСМО ОД ПРИЛЕП

Распрашај се за сопругата на ЛОКВЕНЕЦ. Хаос е ова брат. 3000Евра плата….
Оваа директор во Телеком
Македонски Телеком, назначена за директор со менаџерски договор и баснословна плата.
Само не ме сади мене жити се….
Треба континуирано да се удира сега со НЕПОТИЗМОВ
Тоа е брат
120 квадрати канцеларија и спремаат…
Лакоми упм….
Не се нормални
П.С. За да ви биде јасно сопругата на Локвенец е ставена сега за директорка менаџерка а вработена е од 2003 та во Телеком…
Фотографија на Irena Lokvenec.
Сашко Костов пратеник во Собранието на Р. Македонија
loading...
You might also like