На Горан од ЛДП му прекипи па го запука директорот на МЕПСО

Loading...

Бидејќи директорот на МЕПСО има кратко паметење, можеби од многуте тендери кои ги распишува и не се сеќава што набавува, да го потсетам за тендерите преку кои безобразно ги троши народните пари за свое удоволство.

Денес уште си дозволи да испраќа соопштенија со реакција против мене со кое си ги демантира сопствените тендери.

Кога ќе води приватна сопствена фирма тогаш нема што да зборувам, но кога троши народни пари тогаш има да го контролираме.

loading...
You might also like