Не запираат скандалите: И сопругот на Мира доби висока функција

Loading...

Пратеничката Мира Стојчевска е во центарот на вниманието овие денови, по објавените информации дека неколку члена од нејзината фамилија се вработени во државни институции.

Како што пренесува „Плусинфо“, нејзиниот сопруг Илјо Стојчевски пред еден месец е унапреден во командир на Шумската полиција во Делчево.

loading...
You might also like