Пратеникот Рубин Земон се сомнева дека странски служби ја нарачале автобуската трагедија?

Loading...

Пратеникот од владејачката коалиција Рубин Земон се сомнева дека големата трагедија која што и се случи на Македонија е нарачана од странство.

Пратеникот на Фејсбук напиша дека постои можност вчерашната автобуска несреќа, во која официјално загинаа 15 лица, а неколкумина се борат за живот, да е нарачана од странство.

Според него треба да бидеме претпазливи сега кога на Македонија и тргна на подобро, бидејќи можно било на некои сили тоа да не им одговара.

– Неколку мои пријатели од странство не ја исклучуваат можноста 

loading...
You might also like