Се јави Дурловски: ИГОР ДУРЛОВСКИ: КОГА СЛОБОДАТА Е РОПСТВО А СРЕЌАТА ТАГА

loading...

Мелем на душа сте ми, сите вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото.

Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.

Игор Дурловски

Можеби ќе те интересира

И ВМРОВЦИ И СДСМОВЦИ ЗДИВЕА ОД БЕС: Пратениците бараат…

You might also like