Србија и Албанија се на нозе и протестираат! Македонија е на нозе, АМА САМО ако треба да се одигра некое орце за нова година, осми март или некој друг повод

Loading...
Dule Gruevski

Србија е на нозе и протестира….. ОПОЗИЦИЈАТА ИСТО…
Албанија е на нозе и протестира…..
ОПОЗИЦИЈАТА ИСТО…
Македонија е на нозе, АМА САМО ако треба да се одигра некое орце за нова година, осми март или некој друг повод… ОПОЗИЦИЈАТА ДА НЕ ЈА СПОМЕНУВАМ…
И онака во Македонија сите долгорочни процеси за промена зависеле само ако некој од надвор ги започне и ги заврши. Ние и онака никогаш сами не сме се ослободиле од ниту еден прктисок, неправда или нечија тиранија, па макар и од домашен тиранин…
Да не споменувам дека и Франција и дел од Германија се на нозе…
И како беше она додека се шмркнува кафето на сокакот: “А БЕ СЕДИ СИ МАДРО. ДРУГ НЕКА МУ ЈА МИСЛИ…”

Loading...
You might also like