Експлозија!!! Градоначалник на СДСМ чистач вработен во општината го испратил да му чисти дома?

Loading...

ГОВНАРИ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ, ДОСТА БЕШЕ ЗАШТИТА НА БИВОЛОТ!!!

,,Градоначалникот на ОШТИНА Ранковце, ИВИЦА ТОШЕВСКИ викан БИВОЛ, денеска во 13:30 часот дрско и безобразно му издал наредба на чистачот Л. М. од општината, да оди дома кај него и да му го исчисти новото веце. Му наредил да си понесе средства за чистење од општината.

Од страв да не добие отказ, Л. М. ја послушал наредбата, собрал средства за чистење, и во текот на работното време отишол дома кај БИВОЛОТ, кој живее на 100 метри од општината.

Ние како граѓани ги прашуваме моќниците од СДСМ: до кога градоначалникот ТОШЕВСКИ ќе ги злоупотребува вработените и до кога ќе ја молзе ОПШТИНА РАНКОВЦЕ под нивна потполна заштита?…

Image may contain: 1 person, smiling, sky and outdoor
loading...
You might also like