Таравари нагласи дека Филипче треба да биде сменет? Имаше анкети за тоа

Loading...

Според Вас, кој функционер треба прв да си замине од фунцијата и зошто?

Оваа Влада се соочи со огромен број на афери и скандали што беа објавени и во медиумите. Имаше и јавни анкети за тоа кои министри треба да се сменат. Тоа е, секако, одлука на премиерот, а како граѓанин на оваа држава се надевам и, пред сѐ, посакувам да се направат промени со луѓе кои имаат потенцијал за реформирање на институциите на системот. За мене тоа е најважното, промените да се направат онаму каде што се предизвикува гниењето и трулежот на власта и системот.

loading...
You might also like