Јоци: Заради “вечниот ” директор на Луна Парк немаме мир навечер, оној де на Грујо кадарот

Loading...

Статус на Јорданка Ивановска Јоци: ,,Зошто дискотеките од ПАРК и понатаму ќе ве оставаат без сон. Се сменија куп влади и куп градоначалници, само Миодраг Атанасиевски, директорот на ,,Луна” ДООЕЛ е ВЕЧЕН. Таму е буквално ,,уклесан” уште од времето на Пенов, од ЛДП е човекот. И уште оттогаш се прогласува за ненадлежен.

Мислам дека новиот Луна парк, ако некогаш се изгради, треба да се вика ,,Миодраг”. Е, до толку е надреален човекот. Последен пат кога се видовме на масата имаше некоја статуа од Александар Македонски. И дури ми фати некој муабет како го познавал Груевски уште од времето док беше член на Совет на Општина Центар. И ми стана јасно зошто Коце го оставил, т.е. не го смени.

loading...
You might also like